Натали Пашева ще е новата водеща на “Тази сутрин”?

0

Новата водеща на “Тази сутрин” май вече е набелязана. Кореспондентката на bTV в Германия – Натали Пашева, се върна по Великден у нас, за да прави проби със Златимир Йочев в директен ефир. Цяла седмица тя казва “Добро утро” на зрителите, без официално да е ясно точно в какво качество го прави. Най-логичното е, че я тестват за лице на сутрешния блок, пише “Уикенд”.

Натали Пашева за момента участва само в първата част на “Тази сутрин”. В нея всички лица на предаването, които в момента са на смяна, се събират в студиото и обсъждат разнообразни теми. Тъй като действието се развива между 6 и 7 часа сутринта, зрителите не са много, така че дори да стане гаф, той най-често остава незабелязан от широката публика. Тази част от предаването е идеална за провеждане на тестове за кандидатките за нова водеща на сутрешния блок.

Натали Пашева е една от малкото, които имат достатъчно дълъг опит пред камера, но все още не са станали лица на нито едно актуално предаване. Преди години тя прави първите си стъпки в кариерата именно в “Тази сутрин” и от тогава е близка с Антон Хекимян.

От телевизията не са съобщили официално, че търсят нови кадри, но сутрешният блок е замислен за двама водещи и според източници на “Уикенд” неофициално се провежда кастинг за наследница на Гавазова.

Източник: fakti.bg

The post Натали Пашева ще е новата водеща на “Тази сутрин”? appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Натали Пашева ще е новата водеща на “Тази сутрин”?

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация