Нарушава ли домашния си арест прокурорският син от Перник? Той дори не крие, че ходи на дискотека

0

Васил Михайлов излезе от ареста в четвъртък след решение на Софийския градски съд. Мярката му за неотклонение беше намалена в „домашен арест“. От дома си в Перник Михайлов заяви в интервю за bTV, че неведнъж е пребивал хора. И още, че напада предимно лица с криминални досиета.

Михайлов каза още, че след излизането от ареста е ходил дори на дискотека. Данни да е нарушавал мярката си за неотклонение, от полицията нямат.

След близо пет месеца в ареста, Васил Михайлов си е вкъщи от пет дни. Няма право да напуска апартамента, в който е заявил, че ще бъде. Откакто е под домашен арест,  e имало няколко сигнала, че е излизал навън.

– Откакто сте си тук, вкъщи, от четвъртък вечерта, излизал ли сте?
– Постоянно. До магазина постоянно, даже ходих на дискотека. Петък имаше дискотека тук, пернишката дискотека и трябваше малко да разпусна, все пак съм била в ареста пет месеца.

– Как беше в ареста?

– Като на хотел.

– За вас или по принцип?

– По принцип.

– Идват ли да ви проверяват от полицията?

– Не, не, никой не идва да ме проверява. Всички лъжат. Тази гривна просто аз съм си я сложил. Изпушвам цигарата и влизам. Нещо последно да ме питате има ли?

– Чувствате ли се виновен за нещо?

– Не.

– Моля?

– Не. Няма за какво, аз не съм направил нищо.
– Нападатели ли сте хора?

– Нападал съм тези, които са си заслужили съм нападал.

– И с какво са заслужили?

– Тези, които се е*** с моето семейство или с моето име, примерно, някакви ей такива работи, така се случва. Да не се е*** с мен и нищо няма. Разбирате ли? Нито съм пребил невинни хора, нито съм пребил бабички, нито съм пребил майки с колички, както пишат по медиите.

– А кой сте пребил?

– Повечето хора, които са пребити от мен, имат ей такова криминално досие. Така че няма какво да ме разпитвате повече.

От МВР посочиха, че Михайлов е с проследяваща гривна и не е нарушавал домашния си арест. Дали спазва мярката си се следи „ежеминутно“.

Мярката за неотклонение е окончателна.

The post Нарушава ли домашния си арест прокурорският син от Перник? Той дори не крие, че ходи на дискотека appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Нарушава ли домашния си арест прокурорският син от Перник? Той дори не крие, че ходи на дискотека

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение