Нападнаха и биха полицейски началник във Второ ПУ на МВР в Благоевград

0

Началник -група във второ управление на МВР в Благоевград е бил нападнат и жестоко бит тази нощ. 53-годишният полицейски служител Н. К.   е бил издебнат пред дома му в центъра на града и налаган брутално.

Екшънът се разиграл около 02. 00 часа на ул. „Крали Марко“, в близост до апартамента на полицейския шеф. Побойникът, който  удрял без пощада, напуснал мястото на престъплението, изоставяйки пострадалия. След подаден сигнал пристигнали  патрули на първо управление на МВР в Благоевград и екип на Спешен център, които транспортирал пострадалия в болница.
Полицейският шеф имал множество наранявания, прегледът установил и счупен крак, затова  полицейският служител е оставен на лечение в едно от болничните отделения. Дали нападателят е задържан, не успяхме да разберем, но според наши източници, нападението не е свързано с работата на полицая, който доскоро заемаше висок пост в Областната дирекция. Спестяваме името на служителя засега, докато не се изяснят мотивите за дръзкото нападение.. Ще съобщим подробности по-късно.

Източник: struma. com

The post Нападнаха и биха полицейски началник във Второ ПУ на МВР в Благоевград appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви