Наказаха горски шеф, паркирал върху пешеходна пътека в Благоевград

0

Наказание получи горски служител, заради неправилно паркиране върху пешеходна пътека.

Заместник-директорът на Дъжавно ловно стопанство Дикчан Здравко Камбошев ще бъде наказан, заради това, че вчера е паркирал служебния си автомобил на пешеходна пътека в Благоевград. Сигнал в социалните мрежи подава Александър Тодоров, жител на Благоевград. Мъжът прави снимки и клипове, които пуска в мрежата и изказва възмущението си от постъпката на шофьора, както и от липсата на наказание от контролните органи.

След като сигналът стига до ръководството на Югозападното държавно предприятие, директорът инж. Валентин Чамбов предприема незабавни мерки. От служителя на ДЛС Дикчан са изискани писмени обяснения, в които той съобщава, че е бил в града на комисия за подборен лов, в рамките на деня е заплатил два пъти такси за паркиране чрез смс, а в конкретния случай е спрял за не повече от 10 минути, за да изпринти необходим му документ. Заместник-директорът ще бъде наказан, категоричен е директорът на предприятието.
ЮЗДП държи на спазването на законите от страна на своите служители и не толерира никакви прояви, свързани с нарушаването им.

The post Наказаха горски шеф, паркирал върху пешеходна пътека в Благоевград appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви