Най-популярните секс практики на Коледа

0

Проучване разкрива какви са най-честите сексуалните нагласи в празничния ден

Днешният коледен ден, изобилстващ основно от кулинарни удоволствия, не изключва възможността у празнуващите да се разгорят и сексуални страсти. Намирането на интимно уединение на Коледа обаче често е невъзможно, тъй като хората са заобиколени от семейството и приятели, пише Daily Star, цитиран от БТА.

За беда на мнозина това означава, че ще им бъде трудно да открият местенце, на което да се отдадат на страстта си. Това кара не малко партньори изобщо да се откажат от идеята за секс на Коледа.

Проучване, направено във Великобритания от One Condoms сред 2000 души, разкрива сексуалните им нагласи в празничния ден.

Водени от желанието да изконсумират страстта си и за да не бъдат хванати в шумен акт, много двойки загърбват предпочитаните си пози. Около една трета от анкетираните признават, че вместо любимите си мисионерска, кучешка и ездачка, се ориентират към позата „лъжичка“.

Сред жителите на Острова се намират и похотливци, които се измъкват от компанията за „един бърз секс“, като за оправдание използват умората. До тази практика са прибягвали над 22 процента от участниците в допитването.

За над една трета от британците обаче палуването на Коледа е абсолютно немислимо. Допитването разкрива, че 38,8 процента от тях няма да се отдадат на интимни страсти в празничния ден.

The post Най-популярните секс практики на Коледа appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Най-популярните секс практики на Коледа

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви