Най-подлите знаци на зодиака

0

Астролозите твърдят, че не всички знаци на зодиака са предразположени към предателство, лицемерие и лъжи. Но тези, който го могат, го правят по най-брутален начин. Ето кои са зодиите, които се усмихват в лицето ви, а зад гърба ви плетат интриги.

5. Лъв

Лъвовете са импулсивни и често действат необмислено, за което обикновено по-късно съжаляват. В същото време представителите на този знак се справят безмилостно с препятствия, проблеми и хора, които са ги разочаровали – те използват цялата си хитрост и подлост. В името на себе си и на собствените си цели те са готови на почти всичко.

4. Скорпион

Подлостта е в кръвта на тази зодия. Скорпионите са безпощадни не само към враговете, но дори и към близките си. Те са пресметливи, хитри и способни на морално унищожение спрямо опонента. Ако Скорпион усети слабост по време на комуникация, той със сигурност ще се възползва от това.

3. Дева

Когато Девите са в депресия, те стават непоносими. Представителите на този знак знаят как и обичат да плетат интриги. Те често клюкарстват и разпространят неверни слухове в името на очернянето на враговете си. Но в името на близките си Девите са готови на всичко. В замяна, обаче, очакват благодарност и уважение.

2. Козирог

Козирозите са предразположени към безпричинен гняв и скрита агресия. Представителите на този знак често имат необясними емоционални изблици – това ги прави много коварни. Общуването с гневен Козирог е едновременно безполезно и животозастрашаващо. Ако ядосате такъв човек, той ще ви отмъсти хладнокръвно.

1. Близнаци

Говорим за двойствена природа, склонна към промени в мислите, желанията и настроението. Днес представителят на този знак може да е с вас, но утре – срещу вас. Близнаците са сигурни, че всички около тях трябва да се съгласяват с капризите им. Реакцията им е невъзможно да се предвиди, във всеки случай те ще направят нещо неочаквано.

Източник: fakti.bg

The post Най-подлите знаци на зодиака appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Най-подлите знаци на зодиака

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация