Най-добрият състезател по мотокрос на община Симитли Жулиян Георгиев е новият шампион на България

0

За пореден път, топ пилота по мотокрос на община Симитли Жулиян Георгиев постигна отличен резултат и се изкачи по стълбичката на успехите, като грабна отново ПЪРВО място в състезание по мотокрос в България. Надпреварата бе проведена в Айтос, където състезателя на Табак Рейтинг Тим община Симитли – Жулиян Георгиев се състезава в клас МХ1.

Това е поредното състезание на Жулиян, в което достойно представи своя клуб и цялата община Симитли. В интервю пред motocrossbg.eu, Жулиян Георгиев споделя как оценява изминалия състезателен сезон и кое според него е най-доброто му представяне. Ето и кратък коментар по темата от състезателя на община Симитли:

„Как оценяваш изминалия състезателен сезон? – Този сезон беше доста добър за мен! Показвах постоянство на всяко едно състезание, с минимални грешки в карането. Беше много трудно физически и ментално, защото нямам възможността да тренирам доста често с мотор. Последните два месеца ги изкарах само от състезание на състезание, без тренировки между тях. Като включим също, че отидох на световно със една седмица предизвестие и точно 5 тренировки с мотор за лятото, но всичко това се дължи на моята добра зимна подготовка, в която прекарах много часове тежки двуразови и триразови тренировки.

Кое беше най-доброто ти представяне? – Най – големият успех за тази година е ,че успях да се докосна до световната сцена и имах възможността да се състезавам срещу най – добрите състезатели на планетата! Въпреки всички разочарования и трудности през годините, аз успях да се докосна до върха. Аз вярвам в моите възможности и вярвам, че с правилните хора зад гърба ми, аз мога да постигна големи неща в този спорт!“

 

Повече информация и цялото интервю на състезателя на община Симитли Жулиян Георгиев, може да намерите на следния. линк: https://motocrossbg.eu/%D0%B6%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD-psycho-%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D1%86%D0%B5%D0%BB%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D1%83%D0%BB/The post Най-добрият състезател по мотокрос на община Симитли Жулиян Георгиев е новият шампион на България appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви