Най-добрите месарници в Благоевград и Симитли! Със своите мляни меса и колбаси Марта СКМ връща истинския вкус от едно време

0

Знаете ли кои са трите фактора за готино парти? Ще ви кажем веднага! Първо, то изисква перфектната щура и весела компания! Второ, веселата компания не се държи гладна, а храната се приготвя бързо и лесно, за да не се развали веселото настроение.

И трето, месото ви трябва да е задължително прясно!

Ако компанията се е събрала, остава само да напазарувате месо. Специално за вас подбрахме най-добри месарници в Благоевград и Симитли.

Със своите мляни места и колбаси Марта СКМ връща истинския вкус от едно време. В магазините може да намерите богат асортимент от….

С над 20 години опит в животновъдството, ние държим на истинския вкус и на добрата храна. Искаме да ги споделим и с вас! За това ви поднасяме и екологично чисти висококачествени местни и млечни продукти, така както ги слагаме на собствената си трапеза“, коментираха от ръководството на Марта СКМ.

 

Ето и адреси на магазините:

Симитли- КООП пазар
08887 81 06 95

Благоевград
Ул.“Славянска“ 82
0884 06 85 53

Благоевград
Ул.“Батак“ срещу Блок 9
088 4068552

Благоевград
Ж.к „Ален мак“ до БГ Маркет
089 8883554

The post Най-добрите месарници в Благоевград и Симитли! Със своите мляни меса и колбаси Марта СКМ връща истинския вкус от едно време appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Най-добрите месарници в Благоевград и Симитли! Със своите мляни меса и колбаси Марта СКМ връща истинския вкус от едно време

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация