Над 120 участници от цялата страна се включиха във военно-историческата реконструкция „Преди последния залп“ на парк „Бачиново“ край Благоевград

0

С възстановката „Преди последния залп“ завършиха празничните събития по случай 5 октомври – Деня на Освобождението на Горна Джумая от османско владичество и празник на Благоевград.
Над 120 участници от цялата страна се включиха във военно-историческата реконструкция, посветена на героичната защита на град Горна Джумая от настъпващата гръцка армия по време на Междусъюжническата война от 1913 г.
Събитието се провежда за първи път в парк „Бачиново“, на по-голяма територия и с още по-силна внушителност. Организатори са Сдружение „14-ти Пехотен Македонски Полк“ и Регионаленален исторически музей-Благоевград с подкрепата на Община Благоевград и Министерството на отбраната, от където имаше и поздравителни адреси.
Може да бъде изображение с 7 души
Може да бъде изображение с 6 души
Може да бъде изображение с 3 души
Може да бъде изображение с 10 души
Може да бъде изображение с 5 души, дърво и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 7 души
Може да бъде изображение с 4 души
Може да бъде изображение с 4 души
Може да бъде изображение с 12 души

The post Над 120 участници от цялата страна се включиха във военно-историческата реконструкция „Преди последния залп“ на парк „Бачиново“ край Благоевград appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви