Мъж наръга младия любовник на шавливата си жена

0
Кървав екшън заради невярна съпруга се разигра насред Стара Загора на тротоара пред централна поща посред бял ден.
След яростен вербален конфликт един от участниците в спора, 47-годишен мъж внезапно измъкнал нож с 20 – сантиметрово острие и със замах го забил в бедрото на опонента си.
От раната бликнала силна струя кръв, най-вероятно заради прерязана артерия, раненият рухнал върху базалтовите плочки, разказаха очевидци на сцената, разиграла се пред очите на двадесетина мъже и жени около 18,00 часа във вторник.
След обаждане на 112 на място е пристигнала линейка от ЦСМП, която отнесла стенещата 38-годишна жертва.
Извършителят доброволно предал ножа на униформените полицаи, при тест с дрегера не е установено наличие на алкохол.И двамата участници в свадата не са криминално проявени,запознати коментират че скандалът е избухнал заради любовен триъгълник.
Задържаният мъж споделил, че разбрал за изневярата на съпругата си с неговия познат преди ден, след завръщането си от гурбет в чужбина. Пробвал да изясни ситуацията по телефона, но заместилият го в семейния креват категорично отказал да се отегли, пише канал3.
Образувано е досъдебно производство по член 129 от НК, от УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ уточняват, че раненият пациент е в стабилно общо състояние след спешната оперативна намеса и зашиването на артерията.

The post Мъж наръга младия любовник на шавливата си жена appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Мъж наръга младия любовник на шавливата си жена

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация