Мъж изпрати на сестра си снимка как виси на бесило

0

32-годишен мъж изправи на нокти сестра си, след като й пратил снимка, че виси на бесило. Ужасена, сестрата веднага подава сигнал в полицията и на място пристигат дежурни екипи на Спешна помощ и МВР. Открили 32-г. М.Н. в къщата му в с. Лешница, община Сандански, там били вече и сестра му, и родителите, а мъжът твърдял, че иска да увисне на въжето. Инцидентът е станал малко преди 20.00 ч.

Преди близо месец по същия сценарии той вързал въже на тавана на къщата с цел да се обеси, но за щастие там били родителите и сестра му.

Мъжът от близо година е разделен с жена си, от която има две деца, близо година е живял на семейни начала с приятелката си в апартамент в друго санданско село. Купил лек автомобил на приятелката си, после автомобилът е бил продаден. След това е купил второ возило, което също е продадено. От няколко месеца е напуснал работа и е безработен.

Новината за опита за обесване за броени часове стана най-коментираната в Сандански. Първоначално бе тиражирана версия, че опитът за обесване е във вила в местността Попина лъка. Но вестник “Струма” научи от свои източници, че става въпрос за мъж, който живее в с. Лешница, община Сандански.

Източник: Вестник“ Струма“

The post Мъж изпрати на сестра си снимка как виси на бесило appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Мъж изпрати на сестра си снимка как виси на бесило

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация