Мъж взриви градината си в опит да се отърве от вредители (ВИДЕО)

0

Какво правите, когато откриете у дома хлебарка? Запазвате спокойствие, крещите, бягате надалеч… или просто взривявате градината си. Последното е направено от мъж от Бразилия. Сезар Смиц и съпругата му са били „измъчвани“ от хлебарки в градината си от години и Сезар решава, че трябва да предприеме някакви мерки. Помислил си, че огънят е добър начин да се отърве от тях, но резултатът от това се оказва тотално неочакван, пише actualno.com.

Хората са способни да правят смешни неща, за да се отърват от вредители.

Чума от хлебарки

„Налейте малко бензин в дупките на тревата и го запалете.“ Това е съвета, който Сезар решава да последва, за да премахне хлебарките от градината си. „Жена ми се страхува от хлебарки и ме помоли да унищожа гнездата им в земята веднъж завинаги“, казва Сезар пред FocusOn News. Той не подозирал, че тревата му ще бъде унищожена в процеса.

Бензин и кибрит

Първоначално използва други пестициди, но спреят, който използва, не дава резултат. След това решава да предприеме по-драстични мерки. Решава да хвърли запалена клечка кибрит, заедно с голяма доза бензин, в дупките в градината, като с това се е надявал да запали земята отдолу. За момент му се струва, че нищо не се случва, но секунди след като хвърля трета поредна клечка в дупката, цялата морава се взривява. Но как може цялата градина да пламне? Очевидно спреят, който Сезар е използва преди да реши да използва бензин, е съдържал метан, който с времето се е натрупал в почвата. Добавеният в последствие бензин само влошава ситуацията. Резултатът? Взривена градина. По-наблюдателните може би са забелязали, че не само Сезар е бил в градината, но и двамата му четириноги приятели са се разхождали из нея. И стопанинът, и кучетата му са били уплашени, но за щастие не са пострадали. „Иска ми се да бях мислил навреме. Нямах представа, че това може да се случи. “, сподели Сезар.

Източник: fakti.bg

The post Мъж взриви градината си в опит да се отърве от вредители (ВИДЕО) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Мъж взриви градината си в опит да се отърве от вредители (ВИДЕО)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация