Мъжът на Аня Пенчева: Де да имах любовница на 20 години!

0

Из арт средите се носят слухове, че Аня Пенчева и вторият ѝ съпруг Ивайло Караньотов са разделени от един месец. Говори се, че актрисата, обявена за секссимвол на българското кино, е била изоставена от мъжа си, заради 20-годишна любовница, пише Флагман.

След дългогодишна връзка, любовта между Аня Пенчева и бизнесмена Ивайло Караньотов, изглежда е приключила. Бившата жена на Сашо Диков се е изнесла от семейното жилище, и то по настояване на прелюбодееца. Според информацията, 20-годишна студентка на име Пламена омагьосала застаряващия бивш лекоатлет. Момичето също е творческа натура, като Аня изпаднала в нервна криза щом научила за изневярата. Карантьонов толкова бил завладян от младата жена, че решил да се раздели с известната актриса и да заживее с новата си любов.

„Ха-ха, ама кой ги пише тези неща,бе! Де тоя късмет да имам любовница на 20 години. То колко пъти вече ни развеждаха и се заради по-млади жени. Но всъщност добре, че не са написали, че се развеждам заради 20-годишен, че тогава вече съвсем ще втасвам“, коментира слуховете Ивайло Караньотов.

Източник: fakti.bg

The post Мъжът на Аня Пенчева: Де да имах любовница на 20 години! appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Мъжът на Аня Пенчева: Де да имах любовница на 20 години!

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация