Младеж загина при пожар в хранителен магазин

0

Младеж загина при пожар в хранителен магазин на партера в блок на улица “Леденик” №1 във Враца.
Сигнал за огненото бедствие бил подаден около 23 часа във вторник на телефон 112. Обитател на блока съобщил, че е изгаснал тока в цялата сграда близо до т. нар. Табашки мост, по стълбището и коридорите се стеле дим и се виждат пламъци откъм входа, където са електрическите табла.

Пристигналите за минути огнеборци видели, че пламъците във входа на блока идват откъм бакалията. Разбили вратата и успели бързо да ги потушат. При последвалия оглед в магазина открили обгорялото тяло на млад мъж, облечен с дънки и пуловер.

Днес преди обед бе установено, че загиналият е 23-годишният врачанин И. С., който има криминално досие. От полицията работят по няколко версии, като една от тях е, че младежът е влязъл в бакалията да краде, а друга – че е искал само да се приюти вътре през нощта. Засега обаче е пълна мистерия как е възникнал пожарът и каква е причината И. С. да не реагира и да не направи опит да се спаси. Не се изключва да е бил пиян или дрогиран.

На мястото са извършени огледи. Тялото на загиналия е предадено за аутопсия и криминалистите чакат резултати, по които да изяснят причините за трагичния случай.

Източник: Труд

The post Младеж загина при пожар в хранителен магазин appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Младеж загина при пожар в хранителен магазин

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация