Млада и амбициозна! Ще намери ли място инж. Елена Ташкова в листата на ГЕРБ за депутати?

0

При настоящите номинации за народни представители, които текат сред членовете и симпатизантите на ГЕРБ   все по-голяма популярност набира кандидатурата на инж. Елена Ташкова, която от септември 2015г. е общински ръководител на Жени ГЕРБ–Благоевград.

Под нейно ръководство през последните години партийната структура значително се развива и печели привърженици сред дамите в региона. С многобройните събития, изяви и благотворителни дейности, организирани от ЖГЕРБ, дамската организация придобива все по-значима обществена роля.

Инж. Елена Ташкова успешно съчетава политическата си ангажираност с работата на ключов пост в една от най-натоварените държавни институции в Област Благоевград – Областна дирекция на ДФ „Земеделие“. От  юни 2017г. тя е началник на Отдел „Прилагане на схеми и мерки за подпомагане“, а преди това е била експерт в същия отдел. От октомври 2013г. и към момента инж.Ташкова е и вещо лице към Окръжен съд Благоевград по компютърно-технически експертизи.

С неизчерпаема енергия инж. Елена Ташкова не спира да учи. Тя е магистър по специалност „Компютърни системи и технологии“, магистър експерт по „Национална сигурност“ в ЮЗУ „Н. Рилски“ и докторант по Аграрна икономика към Стопанска академия – Свищов, като непрекъснато посещава и специализирани курсове с икономическа и политическа насоченост. Със своята организираност и експедитивност инж. Елена Ташкова успява да намира време и за всеотдайни грижи към двамата си сина – близнаци на 6 години.

Към високата образованост и богатият професионален опит, инж. Елена Ташкова добавя и харизма, комуникативност и предприемчивост, с които успява да канализира енергията на ръководените от нея структури и да я насочи в най-правилната посока. Тя се утвърждава като едно от младите и перспективни лица на партия ГЕРБ в предстоящата предизборна  кампания.

 

The post Млада и амбициозна! Ще намери ли място инж. Елена Ташкова в листата на ГЕРБ за депутати? appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Млада и амбициозна! Ще намери ли място инж. Елена Ташкова в листата на ГЕРБ за депутати?

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация