Михаела Филева: Живяла съм с жестока майка (ВИДЕО)

0

За своите над 15 години в музиката Михаела Филева никога не е отключвала вратите на личния си живот. Раздяла, насилие, загуба и любов. В откровен разговор с Мон Дьо тя дава много отговори. Михаела Филева в най-откровеното и емоционално интервю, което е давала досега пред NOVA.

Звездата разказва своите истории и нещата, които я вълнуват, чрез песните. За нея няма правила за хубаво живеене – каквото си го направиш, такова ще бъде, а прах в очите са, като кажеш прави това и това.

„Имам най-правилните хора около себе си, те са там за мен, безкрайно ги обичам и им се възхищавам, това те прави силен и свободен“, споделя тя.

Първите ѝ мечти били за ежедневни неща – елементарни удобства, майка ѝ да бъде до нея.

„Не съм живяла без баща, а с жестока майка – благодарение на нея имам това, което имам в момента. Тя е силна жена, която се справя с всичко сама“, сподели певицата за майка си, която е я отгледала сама.

Майка ѝ и баща ѝ се разделят заради домашно насилие. „Не мога да бъда слаба, за да се чувства друг силен на деня, при мъжете търся партньорство, рамо, на което да се опра“, обясни Филева.

Баба ми беше майка, дядо ми – баща, а мама беше по-голямата сестра, която често я нямаше. Баща ѝ я търси само веднъж. Надява се в новото си семейство да бъде бащата, който не е бил за нея.

Песента „Опора“ е най-личната ѝ изповед и предстои да бъде записана.

Тя казва, че приятелят ѝ Стефан е идеален.

Източник: fakti.bg

The post Михаела Филева: Живяла съм с жестока майка (ВИДЕО) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Михаела Филева: Живяла съм с жестока майка (ВИДЕО)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация