Мисис Баба Дони Василева с ново гадже

0

Броени месеци след развода си с бившия кмет на Стрелча Стойно Чачов, русокосата бизнес дама Дони Василева прелива от щастие. Причината за това е мъж, в когото колоритната носителка на титлата „Мисис Баба” у нас е влюбена до уши.

Новият партньор на Дони е кореняк софиянец, изключително възпитан и истински кавалер, казват нейни близки пред „Уикенд”.

Ако се вярва на мълвата, двамата се познавали от години. Джентълменът бил очарован от бизнес нюха на блондинката, която непрекъснато измисляла различни идеи за търговия. Двамата общували помежду си, още докато Дони била омъжена за кмета-неверник. Столичанинът подпомагал бизнесът ѝ с козметика. Нещо повече – подарил ѝ кабрио, което Дони Василева преди няколко дни обяви за продан. Злите езици побързаха да я очернят, разказвайки, че вероятно го е закъсала финансово и поради тази причина разпродава не само колата си, но и други скъпи вещи.

Оказа се обаче, че са в грешка. Мисис Баба продавала стария автомобил, защото скоро време щяла да има нова кола – подарък от столичния бизнесмен. Дони Василева вече го е представила пред най-близките си приятелки – редовни участнички по светски събития не само в столицата, но и в страната. Те дали одобрението си за мъжа и дори я уверили, че най-сетне е срещнала любовта на живота си. Красавицата била готова да стъпи отново в брак, защото вярвала в сплотеното традиционно семейство, макар и да се била парила няколко пъти.

Завистливи приятелки на блондинката така и не пропуснали да коментират една важна подробност. С кабриото Дони Василева се сдобила още докато носела фамилията Чачова, което навежда на мисълта, че не само екс кмета на Стрелча е бил шавлив, но и благоверната му съпруга. Те се чудели на какво се дължи голямата ѝ успеваемост сред мъжете.

Преди много години Дони контактувала с чужденци от гръцки произход, дори развивала бизнес в южната ни съседка. Поради тази причина записала да изучава Гръцка филология в Нов български университет. Инициатор за това бил гръцкият бизнесмен Аристотелис Фотилас – бивш съпруг на актрисата Елена Петрова. Богаташът говорил свободно четири езика, сред които и български. Той настоявал Дони да се изучи и да се реализира като самостоятелна млада жена.

Оправната „Мисис Баба” изуми тв зрителите, след като по време на престоя си във „Фермата” се оплака от съжителството си с Вальо Топлото, който макар и несметно богат, бил толкова стиснат, че я пращал да купува по 200-300 грама сирене, а често се случвало и да дояжда салатата ѝ, за да икономиса някой лев и да не си поръчва и той порция. Преди години пък се говорило, че тя е незаконна дъщеря ако не на Тодор Живков, то на виден партиец, че е била изоставена в дом за сираци, а след това осиновени от дори хора в ямболското село Роза. Там минало детството на Дони, която от малка мечтаела един ден да се измъкне в София, където да търси щастие и реализация, както и станало.

Източник: fakti.bg

The post Мисис Баба Дони Василева с ново гадже appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Мисис Баба Дони Василева с ново гадже

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация