Мира Добрева с ужасяващо признание: Бях жертва на домашно насилие

0

„Истината е, че съм била жертва на домашно насилие. Чувствам се много силна жена – психически и физически, но съм изпитвала моменти на слабост. Успяла съм да преживея и надживея това, че над мен е упражнявано насилие. Човек трябва да вземе решение да избяга от съответната ситуация, да не се застоява в нея. Слава Богу, аз съм имала смелостта да се махна.“

Такова разкритие направи БНТ легендата Мира Добрева, като призна, че никога досега не е говорила публично на тази тема.

Тя допълни: „Не мога да не спомена също така, че психическият тормоз е по-страшен от физическия. Сега никога няма да се оставя да бъда тормозена и мачкана психически. На никого няма да дам възможност да повярва, че аз съм по-малоценна заради пола ми, заради произхода ми, затова, че съм българка и съм родом от Родопите“.

Мира побърза изрично да уточни, че човекът, на когото е била жертва, не е настоящият ѝ съпруг Жоро Торнев.

43-годишната водеща все още е разделена с мъжа си, но не мисли за развод. От 2 години двамата не живеят заедно, макар че той се грижи за децата и помага финансово при нужда. Мира признава, че не желае да знае дали Жоро има друга жена до себе си.

„Продължавам да го ревнувам и да се терзая, продължавам да го обичам. Знам, че той е моят мъж. Вътрешно съм убедена, че и той знае, че съм неговата жена. Не, няма друг мъж в живота ми. Имам нужда да се осъзная и отърся от миналото“, откровена е Мира в интервю за „Уикенд“.

Водещата проговори и за покойната Ваня Костова, с която имаха препирни по време на престоя си във „ВИП Брадър“. „Много мъчно ми стана, когато разбрах за кончината ѝ. Твърде млада си отиде от този свят. Искам да вярвам, че се е спасила. Според мен тя страдаше и беше тъжен човек, някак си неудовлетворен. Помирихме се с Ваня Костова в края на „ВИП Брадър”. И сега помня топлотата на тялото ѝ, когато ме гушна на тръгване. Ваня ми каза: „Прости ми!”, а аз ѝ отвърнах й: „И ти ми прости!“, спомня си през сълзи Добрева.

Източник: fakti.bg

The post Мира Добрева с ужасяващо признание: Бях жертва на домашно насилие appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Мира Добрева с ужасяващо признание: Бях жертва на домашно насилие

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация