Минералният рай Pulse Therme

0

Всеки заслужава щастие! Всеки заслужава да се чувства здрав и спокоен, а ние знаем точното място, на което можете да изпитате тези емоции. Нека започнем с кратък урок по история и една различна перспектива за реалността ни.

Живеем в динамични времена, в които всичко трябва да се свърши бързо, на момента, по най-добрия възможен начин. Този цикъл, този порочен кръг, се повтаря всеки ден, което води до състояние на организма, в което човек прави всичко механично, почти без емоция, почти като машина…Някак сме се отделили от корените си, от това, което предците ни са смятали за полезно и добро за нашето психическо и физическо здраве, за начинът и качество на живот. Сякаш, колкото повече преследваме професионалните си цели, толкова и забравяме, че сме хора и че трябва да си вземем момент за отдих. Момент, в който да се огледаме и да отдалечим себе си от всички задължения, от хилядите тревоги и притеснения и просто да забравим, да се отпуснем и да се насладим на собствената си компания, душевен мир и спокойствие на ума.

Това, което са правили предците ни, за да си осигурят здраве, спокойствие и мир е продължаваща във времето традиция, която освобождава духа ни и ни кара да се чувстваме…просто щастливи. Не заради успех в работата, не заради друг човек или възможност, а заради себе си. Защото, за да обичаме някого друг и да сме щастливи за него, първо трябва да обичаме себе си и първата стъпка към това е да се погрижим за себе си.

Тук говорим за СПА. За една традиция, за ритуали, датиращи от четвърти век преди Христа. За дума произлизаща от древен град, който е бил прочут в света, като място за почивка, за възстановяване, зареждане тялото с положителна енергия и намиране на вътрешен мир. Там хората са откривали лек за заболяванията си.

Природните богатства, с които сме родени, ни дават възможността да се “преродим”, да осъзнаем колко всъщност можем да дадем на себе си и след това да сме дори по-продуктивни, заредени и щастливи. Съвременното схващане на повечето хора за СПА е много погрешно. Те го приемат като акт на “глезене”, до което само определени имат възможност да се докоснат. Това всъщност не е реалността. “СПА” означава здраве, СПА е форма на натурално лечение на тялото, душата и ума, до което всички имаме право да се докоснем. Всеки един човек може и трябва да се възползва от това, което природата ни дава.

Нека бъдем малко по-конкретни.

Какво точно ни предлага СПА?

Минерални води, които могат да бъдат използвани по различни начини, с различни цели, които ще ни помогнат да предотвратим появата на неприятни симптоми в тялото ни или ще излекува вече появили се такива.

Нека бъдем още по-конкретни. Какво ни предлага СПА центърът Pulse Therme?

Термална зона, външни и вътрешни басейни с температура 38 градуса, възможност всеки да посети зоната. Разполага с Лакониум, Билкова сауна, Финландска сауна, Арома сауна, Арома парна баня, Парна баня с шоков басейн, за да може да се радвате на разнообразието от възможности и да изберете най-доброто за Вас, според целите които сте си поставили да постигнете с посещението Ви, а повярвайте те могат да са много. От спокойствието и облекчаване на болка, до физическата форма на нашето тяло.

Как да посетите Pulse Therme?

Единственото, което е необходимо да направите е да посетите сайта www.pulsetherme.bg и да направите своята резервация за дневен достъп.

Защото СПА центърът и силата на минералната вода са щедри и дават възможност всички  ние да се радваме на живот без болка, без излишно напрежение, тревожност, умора и състояние на  депресия.

Pulse Therme – един минерален рай за Вашата душа и тяло!

 

 

 

 

 

 

The post Минералният рай Pulse Therme appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Минералният рай Pulse Therme

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви