Мило тържество с абитуриенти при кмета на Кресна

0

Мило тържество се състоя в кабинета на кмета на община Кренсна в края на миналата седмица.
Бъдещите абитуриенти на СУ „Св.Паисий Хилендарски“ в Кресна посетиха Николай Георгиев, за да го поканят лично на техния бал, който ще се проведе на 27.05.2023 г. в хотел „Езерец“ в Благоевград.
Тържествено и в присъствието на техния класен ръководител, г-жа Петкова, абитуриентите връчиха на кмета неговата VIP покана.
Николай  Георгиев прие с радост поканата и персонално поздрави всеки от випускниците в аванс с успешното дипломиране. Всички млади дами получиха цветя за Международния ден на жената.
Традицията и този път не беше нарушена и както в годините до сега, Николай Георгиев подари на дванадестокласниците екскурзия и втора абитуриентска вечер в гр.Пловдив.
В кратката, но съдържателна дискусия с младите хора, кметът не забрави да напомни, че и тази година община Кресна ще подкрепи онези от тях, които решат да продължат образованието си в по-горна степен в направления, които са важни за бъдещото развитие на общината и отговарят на определените критерии. Моля абитуриентите и техните родители, които проявяват интерес към темата за подкрепата на община Кресна при кандидатстване във ВУЗ да поискат разяснения и повече информация в деловодството на общината.
Срещата завърши с обща снимка, която ще остане да напомня за милото тържество и за поредния випуск 2023 на СУ „Св.Паисий Хилендарски“, който ще потърси своята успешна житейска реализация още през настоящата година.
„Успех мили момичета и момчета!Попътен вятър на всеки от вас и на всички заедно!
Бъдете успешни и много щастливи!“, пожелаха на завършващите от общината в Кресна.

The post Мило тържество с абитуриенти при кмета на Кресна appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви