Мехмед Вакльов: Предстои един важен избор, нека той бъде най-добрият за Якоруда!

0

Уважаеми жители на община Якоруда,
Предстои един избор, който трябва да направи всеки от Вас, избор, от който ще зависи бъдещото развитие на община  Якоруда, избор на лидер, който да обедини и поведе местните по пътя на развитието и просперитета на общината.

Пред новия кмет ще стоят нелеки задачи, затова е от изключителна важност той да бъде подготвен, да бъде политик с опит и умения, политик с твърда позиция, отстоявана във времето, с конкретни цели за развитие на региона и с воля те да бъдат постигнати. Но най-вече Якоруда има нужда да бъде управлявана от човек с ценности и морал, защото такива са и хората на Якоруда. Хора, които се трудят неуморно, хора, които са готови винаги да протегнат ръка към другия, хора с чест, хора с мечти, мечти за по-добро бъдеще за децата им, за сигурна работа, за възможности за развитие.

Върху това трябва да работи и новият кмет, за да осигури на местните това, което заслужават. Да бъде сред тях, да знае  проблемите им и да ги приема за свои, да работи неуморно за  решаването им, да бъде обединителят, от когото има нужда общината!

Желанието ми Якоруда и хората на Якоруда да получат, всичко, което заслужават, ме мотивира да взема решението да се кандидатирам за кмет на община Якоруда. Наясно съм, че пътят няма да бъде лек, че имаме много работа пред себе си, много неща, които трябва да бъдат свършени час по-скоро за общината, но съм готов да поема по този път, заедно с Вашата подкрепа.

Защото най-важни са хората на една община и работата на един кмет е да се грижи за тяхното благо. Вярвам, че заедно с Вас можем да превърнем община Якоруда в една от най-развитите общини не само в Югозапада, но и в страната, в едно красиво и сигурно място за нашите деца! Ще го постигнем заедно, защото обединени сме по-силни!

Предстои един важен избор, нека той бъде най-добрият за Якоруда!

The post Мехмед Вакльов: Предстои един важен избор, нека той бъде най-добрият за Якоруда! appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви