Менделсон: Александър и Валентина си казаха Да в седмицата на брака

0

Кметът Илко Стоянов бракосъчета Александър Вардарев и Валентина Камбитова, сключили своя брачен съюз днес в Благоевград. Той благослови новото семейство като им пожела мъдрост, вяра и любов в дните. Церемонията се състоя в Ритуалната зала на областния център на Пиринско, която събра близки и приятели на младоженците.
„Скъпо семейство, от все сърце желая във вашия дом завинаги да се настанят щастието и благополучието. Опитайте се да съхраните любовта си непроменена – такава, каквато е и днес“, каза кметът Илко Стоянов.
По време на ритуала той тържествено връчи на двойката свидетелство за сключен граждански брак, както и подарък – абонамент за театрални постановки в ДТ „Никола Вапцаров“ – Благоевград.
„Устойчивите взаимоотношения между хората се градят върху общопреживени емоции. Ето защо поднасям и своя скромен подарък – изкуство, което ще може да съпреживявате заедно в първите месеци на вашия семеен живот. Изкуство, което се надявам да ви донесе прекрасни и споделени моменти“, заяви още кметът Стоянов.
Александър Вардарев и Валентина Камбитова сключиха своя брачен съюз в седмицата на брака и месеца на любовта.
Седмицата на брака в България има за цел да обедини обществените усилия за запазване и надграждане на семейните ценности. Тя е вдъхновена и е част от Международната седмица на брака, която отбелязва ежегодно в десетки страни по света.
Община Благоевград пожелава здраве, щастие, дълъг и хармоничен съвместен живот на семейство Вардареви!

The post Менделсон: Александър и Валентина си казаха Да в седмицата на брака appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви