Медали за участниците в състезанието „Воля и спорт“ в Петрич

0

Празник в Петрич! Проведе се „Воля и спорт“ – състезание за хора с увреждания
Деца и възрастни от Дневен център „Надежда“, Дневен център „Слънце“, ЦНСТ – с. Първомай и от дневни центрове в гр. Сандански участваха в състезанието „Воля и спорт“, организирано от г-жа Христина Хаджиева – логопед в ДЦ „Надежда“ и г-жа Анита Янкулова – треньор на СК по лека атлетика „Звездите“. Подкрепа оказаха и приятели на събитието – Община Петрич, фирма „Кронодом“ – главен спонсор, фирма „Симидите“, фирма „Стория“, агенция „Ника“, Сдружение „Млад планинар“ с ръководител Гергана Сандъкчиева, Мария Тасева – фотограф.
В очакване и с вълнение, породено от различните елементи за изпълнение на спортната площадка, премина надпреварата. Активностите бяха съобразени с двигателните възможности на участниците, което доведе и до удовлетворение при изпълнението им. Победители бяха всички, защото ни дадоха урок и пример – никога да не се отказваш!
Кметът Димитър Бръчков връчи медалите в състезанието „Воля и спорт“ за хора с увреждания. Присъства и инж. Светла Данаилова – председател на Общински съвет.
Емоцията споделиха и ученици на СУ „Антон Попов“.
Вярваме в доброто – имаме хората, които сътворяват всички негови чудеса!
Огромна БЛАГОДАРНОСТ!
+21
Всички реакции:

Pepi Angelova и 355 други

The post Медали за участниците в състезанието „Воля и спорт“ в Петрич appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви