Мегз окончателно сложи край на кариерата си (СНИМКИ)

0

Колоритната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз, съобщи в специален пост в социалните мрежи, че слага край на дизайнерската си и модна кариера веднъж завинаги. След като през януари Мегз закри официално дългогодишния си бранд MEGZ и пусна нов I-AM, сега вече тя е осъзнала, че е крайно време да приключи с всичко, свързано с модата и творенето на облекла.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Miglena Kakanasheva (@megz_miglena_kakanasheva)

„Скъпи приятели, след като преди 6 месеца се разделих с МЕГЗ, сега дойде време да кажа СБОГОМ и на прекрасната ми малка патеричка I-AM. Повече няма да създавам дрехи под никакъв бранд.“, написа Каканашева в последния си пост онлайн. Тя разказва за това как духовното ѝ израстване ѝ е помогнало да види, че това е краят на модната ѝ кариера. „. Преди точно година един шаман ми каза в предаването ми “Маската”,че нося душа “Бодхисатва” и че ако искам да следвам пътя на душата си,ще трябва да се разделя с всичко,което имам. Гледах го с неразбиране и подсмърчах. Защото въпреки,че не схващах много от думите му нещо в мен се късаше от болка и възторг едновременно.“, обяснява Мегз.

„Трябваше да се изправя пред семейството и екипа си и да им кажа “Приключвам”. Не друг бранд, а приключвам окончателно. Беше толкова страшно, защото ги обичам повече от всичко. Буквално се чудех дали ще ме намразят.
И така -Край. Благодаря ви, обичам ви. Няма да се повтарям пак – Знаете,за мен беше велика привилегия да творя за вас.“, завършва емоционалния си пост дизайнерката, която от известно време живее в Дубай, но сега вече не е ясно как ще се издържа. Предполага се, че от тук нататък тя ще заложи най-вече на кариера като инфлуенсър в социалните мрежи, имайки предвид големия ѝ брой последователи там.

Източник: fakti.bg

The post Мегз окончателно сложи край на кариерата си (СНИМКИ) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Мегз окончателно сложи край на кариерата си (СНИМКИ)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация