МВР арестува двама мексикански колуни (видео)

0

 

Двама улични артисти от Мексико – клоуните Котън и Моп – са били задържани за кратко от столичната полиция преди дни. Арестът им се превърна в истински хит в социалните мрежи най-вече заради неуспешните опити на двама полицаи да се справят с тях. В един момент артистите дори се качват в служебната им кола.

В крайна сметка братята Емилиано и Диего Нандаяпа са били арестувани след като на мястото пристигнали подкрепления и така силите на МВР вече се изразявали в десетима униформени с три патрулки, пише „Дневник“. Все пак на полицаите им се налага да изнесат на ръце единия от клоуните.

Двамата са задържани в неделя вечерта на ъгъла на „Витошка“ и „Солунска“. По това време колуните изнасят представление и наоколо са събрани няколко десетки зрители. Не е ясно дали полицията е действала по сигнал или просто са забелязали множеството хора. От видеа в социалните мрежи се вижда, че на няколко пъти клоуните спират уличното движение. Един ядосан шофьор дори им подвиква:

„Бегай оттука!“

След задържането им пък част от публиката започва да скандира:

„Свобода!“

Пред „Дневник“ Котън разказва, че полицаите не им се представили, а артистите ги поканили да се забавляват с тях.

„Истинското ни престъпление е, че споделяме радостта с хората, като разчупваме ежедневието на един сив град и даряваме радост в момент, когато човечеството най-много се нуждае от смях насред войните и след пандемията“, казва той.

Котън и Моп са прекарали 20 часа в полицията. Били са обвинени в хулиганство и имат призовка за 15 август. Вероятно ще им бъде наложена глоба.

От фейсбук-страницата на двамата става ясно, че те са в България за месец и планират да изнасят представление всяка неделя.
 

Източник: mediapool.bg

The post МВР арестува двама мексикански колуни (видео) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: МВР арестува двама мексикански колуни (видео)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение