Мая Манолова осъди Бойко Борисов за 10 000 лв. за клевета

0
Мая Манолова от “Изправи се! Мутри вън!“ успя да осъди лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за сумата от 10 000 лева за клеветнически твърдения, отправени срещу нея в ефира на бТВ. Решението на Софийския районен съд може да се обжалва.

Исковата молба на Манолова бе заради интервюто на тогавашния премиер в сутрешния блок на bTV два дни преди балотажана кметските избори избори в София.

Той заяви, че Манолова е провела във Волуяк „среща с ромите да прави такива уйдурма“, „конспиративно, чакали са я на Волуяк и отишла да се спазарява с кои роми да излязат и да кажат: „ГЕРБ ми платиха, Фандъкова ми плати, за да гласуваме за нея“.

„Там Братя Галеви са й помогнали много през ромските лидери… Направихме така, че да ги търсим с червена бюлетина. Но това не значи, че отвън някъде нямат влияние върху ромските лидери. И няма да ме учуди ако и на първия тур са правили подобни магарии“, обясни премиерътв национален ефир.

По време на кметските избори Манолова обвиняваше Фандъкова за използване на ромския вот, за да се задържи на власт.

Манолова започна да го съди заради твърдения, която я опозозряват като “гражданин, политик, уважаван адвокати кандидат кмет на София“ Тя подчертава, че срещатавъв Волуякне е била конспиративна, а публична.

Неин адвокат е бившият депутатот НДСВ Минчо Спасов.Мая Манолова обеща, че ако спечели окончателно делото ще дари обезщетението на детска градина във Волуяк

Източник: mediapool.bg

The post Мая Манолова осъди Бойко Борисов за 10 000 лв. за клевета appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Мая Манолова осъди Бойко Борисов за 10 000 лв. за клевета

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация