Махат старите коли пред блока

0
Община Благоевград стартира акция за премахване на автомобили, излезли от употреба, които са паркирани на улици, тротоари, обществени паркинги, зелени площи и други държавни или общински терени.
В тази връзка, назначена комисия извършва проверки и поставя предупредителни стикери на излезлите от употреба моторни превозни средства.
В срок от 3 месеца собствениците следва да преместят автомобилите си на собствен терен или да ги предадат в център за разкомплектоване.
В случай че същите не предприемат необходимите мерки, колите ще бъдат репатрирани, след което ще се съхраняват на специализирана площадка, намираща се при Общо разтоварище срещу гаражите на бившата цигарена фабрика в града, при жп гарата, в рамките на 14 дни. Ако в този период собствениците желаят да получат автомобила си обратно, следва да заплатят разходите за репатриране и престой. След изтичане на горецитирания срок непотърсените МПС ще бъдат предавани за разкомплектоване на лицензиран оператор, като разходите ще са за сметка на собствениците.

The post Махат старите коли пред блока appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Махат старите коли пред блока

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация