Мария Бакалова иска да заведе майка си на Оскарите

0

Тазгодишните награди Оскар определено ще се отличават от церемониите досега. Червеният килим със сигурност ще бъде доста „по-скромен“, а всеки от номинираните ще може да заведе само един гост на церемонията. Ограничението се налага заради строгите мерки срещу COVID-19.

Българската актриса Мария Бакалова вече знае кого иска да заведе на бляскавата церемония, пише Дарик.

Изгряващата звезда, която е номинирана за златната статуетка за ролята на Тутар в „Борат 2“, мечтае в този специален миг до нея да е майка ѝ Румяна.Това разкрива самата Мария Бакалова, допълвайки, че преживяването няма да е пълноценно, ако до нея не бъде жената, която ѝ е дала живот.

„Трудно е, защото тя живее в България, но работим по осигуряване на виза. Като всяко дете, аз искам мама да е до мен, защото тя е моят идол. Искам да съм силна и независима жена като нея“, споделя Мария Бакалова в интервю за списание People.

Мария Бакалова е първата българска актриса, номинирана за Оскар. Номинацията ѝ донесе ролята на Тутар в „Борат 2“, за която вече беше отличена с награда Изборът на критиците.

Тази година раздаването на наградите Оскар ще се проведе при различен регламент заради коронавирусната пандемия.Червен килим ще има, но присъствието край него ще е ограничено. Номинираните ще влизат в гара „Юниън стейшън“ категория по категория. Изпълненията на живо в шоуто ще са от театър „Долби“ в Холивуд, където беше церемонията предишните години.

Източник: fakti.bg

The post Мария Бакалова иска да заведе майка си на Оскарите appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Мария Бакалова иска да заведе майка си на Оскарите

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация