Марешки: Ще изметем закононарушителите от площада

0

Това ли е смисълът на протеста?! Няколко провокатори да се гаврят с милиони столичани?! Ето заради това не приемаме жителите на София и на други градове в страната да стават жертва на беззаконие и на своеволията на няколко души!

Тези, които наистина искат правова държава, първи дават пример за това, а не действат като нарушители.

Ако полицията не вземе веднага мерки да въдвори ред, то ние ще застанем рамо до рамо с тези, които вече се самоорганизират, и ще изметем от площадите закононарушителите и провокаторите, които пречат на милионите българи да се придвижват нормално, а пречат и на възпитаните и интелигентни хора, които искат да протестират, спазвайки законите“.

Органите на реда веднага трябва да предприемат законови мерки да осигурят нормалния живот не само в столицата, но и в страната. Протестите не трябва да са за сметка на гражданите, които работят и не са по улиците!“, за това настоя лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

{cbrelatedarticle count=“2″ /}

„Ако ние от ВОЛЯ изпратим 10 човека да блокират Орлов мост, дали полицията ще ги остави там?!

Постоянно получавам десетки обаждания и съобщения от хора, които не са могли да отидат на работа или до болница и настояват да реагираме. Има законен начин за провеждане на протест и правилата трябва да се спазват от всички. Недопустимо е да се изправят едни граждани срещу други“, категоричен бе лидерът на ВОЛЯ.

Марешки коментира и нападението срещу него от страна протестиращите,

че вече е бил на протеста без охрана и хората го поздравявали.

Припомняме, че видео от преди няколко дни показа как демонстранти хвърлят по Марешки стъклена бутилка, докато той върви към сградата на БНТ за интервю. Причината е, че Марешки и партията му „Воля“ подкрепят правителството на Бойко Борисов и гласуват заедно с депутатите на ГЕРБ и ДПС по повечето от законопроектите.

 • площад
 • оставка
 • политика
 • закон

  Източник: 24novini.bg

  The post Марешки: Ще изметем закононарушителите от площада appeared first on Начало.

  Източник – Региона БГ: Марешки: Ще изметем закононарушителите от площада

        

  Share.

  About Author

  Comments are closed.

  Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация