Марешки се определи като „един от основните подслушвани политици“

0
Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки се определи като „един от основните подслушвани политици“. Това стана в ефира на Нова тв в отговор на въпрос за изнесената първо от съпредседателя на „Демократична България“ Атанас Атанасов, а после потвърдена от служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков информация за подслушвани преди изборите през април опозиционни лидери.

Оказа се обаче, че той не говори за сегашната информация, а за президентските избори през 2016 година. Марешки, който се определя като опозиционер, но често крепеше с гласовете на депутатите си управлението на ГЕРБ, смята, че е бил подслушван именно тогава.

„В момента, в който видях почти половин милион хора, които застанаха зад мен – това стресира доста хора. Аз усещам по промяната на сигнала в телефона. На 100% през този период съм бил подслушван”, заяви той.

В отговор на припомняне какви остри реплики си е разменял със сегашните си коалиционно партньори ВМРО и НФСБ, Марешки обяви, че лидерите в новата патриотична коалиция си казвали всичко директно. „Дори да имат проблеми помежду си, след това не се правели на ощипани госпожици“, добави той.

„По-острите думи са характерни за свободните хора, които имат глава на раменете. Лидерите, които са имали по-остри думи помежду си, отстъпват крачка настрани, даже назад и пускат по-младите, за да изпълнят програмите“, обясни Марешки.

Той обаче така и не отговори дали „Воля“ се присъединява към коалиция „далавера“, както сам наричаше преди време обединението между ВМРО и НФСБ. На няколко пъти Марешки се опита да обърне темата към това какво си били казали преди време хора от „Демократична България“, „Изправи се! Мутри вън“ и „Има такъв народ“.

На поредното припомняне на предишни обиди към настоящите му коалиционни партньори, Марешки отговори, че бил взел тези обвинения от медиите. Водещият попита реторично в коя емисия новини лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов е бил наречен „мекотело“ (думи на Марешки – бел.ред), а лидерът на „Воля“ не отговори.  

Източник: mediapool.bg

The post Марешки се определи като „един от основните подслушвани политици“ appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Марешки се определи като „един от основните подслушвани политици“

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация