Любими БГ звезди влизат в „Съни бийч“

0

Любими български актьори влизат във втория сезон на хитовия сериал по bTV „Съни бийч“. Легендарната красавица Аня Пенчева, позната с десетките си роли в театъра, киното и телевизията, и колегата ѝ Кирил Ефремов са две от новите лица, които се присъединяват към екипа на популярната комедия, чиито снимки вече са на старта си. Двамата ще заредят тв екрана с много смях и приятни емоции.

Ослепителната Аня Пенчева ще влезе в ролята на лекомислената Розалия.

„Никога не съм играла лековати жени и благодаря, че в наситената ми творческа кариера получих този шанс“, каза актрисата.

В „Съни бийч“ героинята ѝ е майка на спасителя Младен, брилянтно изигран от Иво Аръков.

„Той е чудесен! Както в живота, така и на екрана, случих на деца! Да вляза в „Съни бийч“ пък е истинско удоволствие. Живеем в кошмарно време на страх и стрес, и човек има нужда да се усмихне на нещо цветно и ведро“, каза Пенчева. За разлика от нея, Кирил Ефремов реши да запази в тайна ролята си и така да създаде напрегнато очакване около героя си.

Броени часове преди старта на снимките за втория сезон на „Съни бийч“ Иво Аръков посрещна на летището екранната си партньорка Лидия Инджова. Актрисата кацна у нас от Брюксел, където живее в последните години. В новите епизоди на поредицата тя отново ще влезе в ролята на свенливата научна работничка Дарина.

„Очаквайте неочакваното. Героинята ми ще поеме по рискован път и ще завладее Слънчев бряг. Младен ще се опита да я спаси от самата нея и ще се потопи в емоционален дисбаланс“, разкри Инджова.

Дебют на малкия екран съвсем скоро ще направи и най-известната блондинка в държавата Златка Райкова.

Мечтата ѝ за роля се сбъдва в романтичната комедия по бТВ „Съни бийч“, чиито вече чисто нови епизоди стартираха този петък. В тях половинката на Благо Джизъса ще се появи като гост-звезда и ще събере погледите и на зрителите, и на актьорите, с които влиза в сцените.

По време на снимките в Слънчев бряг целият курорт е забелязал Златка, но тя по всякакъв начин е прикривала, че участва в продукцията, за да не издава нищо от сюжета. Държала се е като курортистка на почивка през деня в компанията на Благо, а след залез слънце е снимала, признава самата тя. Това значи, че ролята ѝ ще е в нощна обстановка и се очаква да е провокативна.

Златка има общи сцени с Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев, Евелин Костова, Боряна Братоева – основните актьори в сюжета на сериала. Това ще е първа роля на блондинката в тв сериал и втора като цяло – преди 10 години Райкова се снима в холивудския хит „Конан Варварина“ като робиня.

Източник: fakti.bg

The post Любими БГ звезди влизат в „Съни бийч“ appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Любими БГ звезди влизат в „Съни бийч“

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация