Лили Сучева от Благоевград е новото попълнение в сериала „Ол инклузив“

0

Актрисата Лили Сучева от Благоевград е новото попълнение в сериала „Ол инклузив“. 35-годишната хубавица споделя, че отначало героинята ѝ Албена била доста далеч от нея, но с времето много я заобичала и дори започнала да намира сходни черти помежду им. Щастлива е от работата си с новия екип и разкрива, че се сработила изключително лесно с всички тях. Камерата не я притеснява, дори напротив – действа ѝ успокояващо и я обича, пише Флагман.

Танцът е нейна страст и танцува откакто се помни. Още от малка ходела на спортни танци, а след това посещавала художествена гимнастика и модерен балет. Често пъти поддържа формата си, танцувайки си у дома. Не обича да ходи във фитнес зали. Не спазва и диети, тъй като твърди, че при нея те имат обратен ефект и започва да пълнее. Признава, че е перфекционист и дори един килограм отгоре я дразни. Избягва вредните храни и се съобразява с какво се храни.

С приятеля ѝ Зафир Раджаб са заедно от 11 години и живеят под един покрив. За момента обаче не мислят за сватба. Макар през годините често да си е мислела как иска да се види в бяла рокля и си е представяла голямо парти, самата идея за брак никога не я е блазнила. Категорична е, че двамата със Зафир си живеят добре и без подпис и халки.

The post Лили Сучева от Благоевград е новото попълнение в сериала „Ол инклузив“ appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви