Лидерът на НФСБ в Пиринско хвърли оставка

0

Координаторът на ПП НФСБ в Пиринско Росен Георгиев подаде оставка като с това той поема политическата отговорност за слабия резултат на партията на парламентарните избори.

Ето какво написа на стрницата си във фейсбук Росен Георгиев:

„Както неведнъж отбелязах в отминалата предизборна кампания аз съм човек, който държи на думата си и умее да носи отговорност. Поемам политическата отговорност за слабия резултат на ПП НФСБ в Благоевградска област. Подавам оставка като координатор на партията в Пиринско.

Призовавам своята отговорност да понесат всички в листата, който не успяха да покажат на избирателите екипна работа и да излъчат печеливши послания.

Аз проведох сам кампанията си, без подкрепа и невъзможност за работа като отбор с останалите участници! Въпреки това, кампанията ми беше позитивна и предложих решения на много проблеми в благоевградско, проведох десетки срещи, не се притесних от нито един въпрос. Бях открит и честен, но не успях да стопя негатива и протестния вот, който се насочи към участниците в коалицията – респективно към мен. Сериозният ми политически опит не е натрупан само от успехи, знам, че най-важните уроци се учат от загубите. Това е и причината да продължавам да вярвам в мъдростта на гражданското общество, което за пореден път доказа, че силата не е в политиците, тя е в суверена!

Оттук насетне ще използвам опита си и подкрепата на моите съмишленици, с които ще изградим Национално движение за развитие на регионите”.

The post Лидерът на НФСБ в Пиринско хвърли оставка appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Лидерът на НФСБ в Пиринско хвърли оставка

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация