Лидерът на ГЕРБ в Пиринско Андрей Новаков: Надяваме се да сме с най-добрия резултат на изборите на 11 юли

0

ГЕРБ Благоевград са амбицирани да поставят най-добрия резултат в държавата на изборите на 11 юли. На предишните избори поставихме втория най-добър резултат в държавата след Варна, сега се надяваме да е най-добрият. Това заяви областният лидер на ГЕРБ в Пиринско и евродепутат Андрей Новаков минути след след регистрирането на листата за предстоящия парламентарен вот.

Пред журналисти той обясни, че в нея място са намерили повече млади хора като средната възраст е 40 години.

Водач отново е бившият транспортен министър Росен Желязков, който бе първи и в листата за предишните избори на 4 април.  Отново на последното 22 място е симитлийският ексдепупат Стефан Апостолов.

На второ място е бившият областен управител на Благоевград Бисер Михайлов.

Петричанинът Георги Динев е трети. Следва Стоян Стоев, лидер в Сандански. След него е д-р Емил Тончев от Разлог. Банскалията Александър Мацурев е на шесто място в листата. В нея е включена и Елена Ташкова- началник-отдел в ДФ „Земеделие“.

The post Лидерът на ГЕРБ в Пиринско Андрей Новаков: Надяваме се да сме с най-добрия резултат на изборите на 11 юли appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Лидерът на ГЕРБ в Пиринско Андрей Новаков: Надяваме се да сме с най-добрия резултат на изборите на 11 юли

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация