Летни занимания за деца в Исторически музей-Разлог

0

С приветствени слова на зам.-кмета на Община Разлог г-жа Гергана Фарфарова и директора на Исторически музей-Разлог г-жа Христина Манова започнаха “Летни занимания в музея” 2023, организирани от Община Разлог и Исторически музей-Разлог.
Тази сутрин в двора на Исторически музей-Разлог десетки деца, жители и гости на град Разлог, на възраст между 7 и 12 години, бяха приветствани на първите занимания в Исторически музей-Разлог за лято 2023. Експерти от Община Разлог, уредници в Исторически музей-Разлог, обществени възпитатели и здравни медиатори към ОР, Центъра за обществена подкрепа и гост-лектори посрещнаха малките приключенски с музикална и художествена програма, игра на запознанства и празнична почерпка.
В периода от 3. юли до 31. август, всички желаещи деца ще могат да се присъединят към беседи, творчески ателиета, образователни игри, походи, разходки и още много тематични забавления. В програмата организаторите са включили също пикник и разходки в околността, запознаване със стари занаяти и игри от миналото, три еднодневни екскурзии до “Писаната църква”, Археологическите обекти “Старата Българска (Римска) баня” и “Турска баня” в село Баня, както и посещение на центъра на НП “Пирин” в град Банско.

The post Летни занимания за деца в Исторически музей-Разлог appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви