Куче нахапа певица

0

Куче нахапа певицата Йоана Захариева -Йоко. Инцидентът става в София, след урок по музика. Кучето изкочило от двор в квартал „Симеоново”. Певицата се опитала да потърси помощ в три болници, но в крайна сметка я получила от лекар-съсед, предаде Нова телевизия.

„Изключително неприятна случка. Изведнъж усетих убождане в крака. Без никакво предупреждение. Когато се обърнах, видях куче, което вече ме беше захапало и беше разкъсало дънките ми. В момента животното в вързано, но тогава се разхождаше свободно”, разказва потърпевшата.

След като успяла да прогони животното тя потърсила медицинска помощ. Раната й била голяма. Обърнала се за помощ към няколко болници. „Реших с оглед на текущата ситуация с COVID-19 се обърнах към частна болница. От там обаче ми казаха, че подобни случаи не приемат, освен спешни рентгени. Препратиха ме към друга болница. А от там ме изпратиха към друго лечебно заведение, където имаше огромна опашка”, споделя певицата.

В крайна сметка тя получила помощ от съседка, която е личен лекар, и в неделния ден, когато станал инцидентът, успяла да помогне веднага.

The post Куче нахапа певица appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Куче нахапа певица

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация