Куриоз! Необикновена гледка край наш път (СНИМКИ)

0

Пътните камери на КАТ внасят сериозна доза стрес в живота на водачите. Разполагани на различни места по пътищата на страната, устройствата дебнат шофьорите, които от своя страна също вземат мерки. Огромен брой групи в социалните мрежи са създадени именно, за да следят триногите. На помощ идват и различните приложения за следене на пътната обстановка. На този фон, по време на интензивните за трафика летни месеци, необичайна композиция са появи край път в наше село.

Жители на силистренското село се натъкнали на странна композиция. Старичък черен телевизор се мъдрел на крайпътно колче, а по монитора му били изрисувани странни бели точки. Някои граждани бързат да споделят, че откриват и известна прилика с камерите на КАТ – особено от известно разстояние.

„Най-новите радари „Панасоник“ –  отчита до 10 км. Напред! Няма глоби, точки, талон. Направо взима книжките!, шегува се Фатима Р.

Дали някой местен жител е решил да се пошегува със съселяните си, или „устройството“ цели да сепне водачите, за да карат по внимателно – информацията липсва. Припомняме, че хора да предприемат подобни мерки, за да обезопасят движението няма да е прецедент.  Жители на родопското село Гълъбово намериха необичайно решение, за да регулират високата скорост по главния път. Те инсталираха манекен, облечен като полицай в един от най-натоварените участъци. Иван, както бе наремен мнимият служител на реда,  вършил много добра работа за местните и дори получи  камера.

Манекен облечен като катаджия стряска шофьорите

The post Куриоз! Необикновена гледка край наш път (СНИМКИ) appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви