КУЛТОВО: Граждански арест за фиркан до козирката шофьор! Озапти го 10-годишна шампионка по карате

0
10-годишна шампионка по карате Киокушинкай помогна за граждански арест на пиян шофьор в Бургас, съобщи DarikNews.bg. Детето с будна съвест е Анабел Атанасова. Тя излиза от училище „Константин Преславски”, когато вижда мъж във видимо нетрезво състояние да се качва в автомобил.

„Той криволичеше, а в ръцете си държеше бутилка с алкохол. Спортът ме е научил да съм бдителна и да реагирам, когато вида нещо нередно. Веднага казах на баща ми, който дойде да ме вземе от училище и се обадихме на тел. 112”, разказа Ани.

По думите на баща й Тихомир Атанасов пияният шофьор се качва на колата и криволичейки влиза в насрещното платно за движение. Той буквално спира на сантиметри от автомобила им, застрашавайки не само тях, но и пешеходците в близост до платното за движение.

„Спряхме го и не му позволихме да продължи. Питах го: „Пил ли си?“ И той без да се смути призна: „Да, много!“ После започна да ни заплашва и да настоява да го пуснем да продължи да шофира”, разказа бащата. Той заедно с дъщеря си, държи под наблюдение шофьора до пристигане на органите на реда и задържането му.

При пристигането на патрула от Второ РУ, полицаите установяват с дрегер 2,78 промила алкохол в кръвта на водача. Пияният шофьор е арестуван с помощта на 10-годишната бургаска спортистка и нейния баща.

Анабел Атанасова е една от младите надежди на бургаския клуб „Киокушин спирит“, със световния шампион – сенсей Гергана Апостолова-Костова. Съвсем наскоро тя направи силен международен дебют и завоюва сребро сред претенденти от 7 държави.

The post КУЛТОВО: Граждански арест за фиркан до козирката шофьор! Озапти го 10-годишна шампионка по карате appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: КУЛТОВО: Граждански арест за фиркан до козирката шофьор! Озапти го 10-годишна шампионка по карате

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви