КРАСИВО, ЕМОЦИОНАЛНО И ПЪСТРО КОЛЕДНО ТЪРЖЕСТВО В ЗАЩИТЕНИ ЖИЛИЩА С. РАЗДОЛ!

0
 Вчера в  Защитените жилища в с. Раздол, община Струмяни, потребители и служители организираха красиво, емоционално и пъстро тържество, по повод настъпването на най-светлия християнски празник „Рождество Христово“. Всяка година в навечерието на рождественски празници потребители, служители и гости от общинска администрация, посрещаме заедно дните в които надеждата, добротата и милосърдието се разгарят с особена сила и усещане. Гости на коледното тържество тази година в Защитени жилища – с. Раздол бяха ръководство и служители от Центрове за грижа за лица с психически разстройства в с. Каменица, община Струмяни и членове на Пенсионерски клуб от гр. Сандански.
За празничната атмосфера и доброто настроение на всички гости, потребители и служители от защитени жилища – с. Раздол бяха подготвили коледни песни, стихотворения и сценки за предстоящите светли празници. С трепет и надежда те отправиха своите благопожелания за много здраве, разбирателство, любов и доброта.
От името на кмета на община Струмяни г-н Емил Илиев, г-ца Фиданка Котева – зам. кмет хуманитарни дейности на общината поздрави присъстващите и пожела здраве, мир и хармония в домовете на всички, по повод настъпващите светли Коледно-Новогодишни празници. Подаръци за потребители и служители в с. Раздол бяха поднесени и от г-жа Севделина Траянова – управител на ЦГЛПР – с. Каменица и Пенсионерски клуб гр. Сандански.
Огромни благодарности към потребителите и домакините в лицето на персонала на защитените жилища, превърнали професиите си в несломима житейска мисия да помагат и даряват грижа и топлина.
Бъдете здрави и благословени!
Светли празници!

The post КРАСИВО, ЕМОЦИОНАЛНО И ПЪСТРО КОЛЕДНО ТЪРЖЕСТВО В ЗАЩИТЕНИ ЖИЛИЩА С. РАЗДОЛ! appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: КРАСИВО, ЕМОЦИОНАЛНО И ПЪСТРО КОЛЕДНО ТЪРЖЕСТВО В ЗАЩИТЕНИ ЖИЛИЩА С. РАЗДОЛ!

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви