Кралските наследници откраднаха вниманието на юбилея на Кралицата

0

Най-малките кралски наследници приковаха изцяло вниманието по време на честванията на платинения юбилей на прабаба им Елизабет II. Принцовете Джордж и Луи, както и тяхната сестра Шарлот са преки наследници на трона след дядо им Чарлз и татко им Уилям.

Принцесата и братята ѝ бяха част от тържествата, с които Великобритания отбелязва 70-ата годишнина от възкачването на кралицата на трона. Децата преминаха през шествието в собствена карета, в която бяха заедно с майка си Кейт и Камила. Малките кралски особи трогнаха всички, когато показаха, че вече са овладели дворцовия протокол и в синхрон се поклониха в мига, в който в тяхна чест бяха изстреляни топовни салюти, пише Дарик.

И ако до сега принц Джордж бе абсолютният любимец на британските поданици, този път той бе засенчен от по-малкото си братче.

4-годишният Луи, който е най-малкото дете на Кейт и Уилям стана фаворит на всички, особено след непринудените му реакции докато стоеше на балкона на Бъкингамския дворец, редом до семейството си и кралицата.

Малкият Луи все още няма голям опит с подобни публични изяви, тъй като израстването му се случи точно по време на COVID-пандемията, когато те бяха ограничени. Видимо доволен от случващото се около него, най-младият принц не спираше да се усмихва и да прави смешни физиономии.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sky News (@skynews)

По-голямата му сестра пък не спираше да го напътства. В един момент, когато Шарлот видимо се бе уморила и си взе кратка почивка от поздравленията към поданиците, тя хвана ръката на Луи и я сложи в скута му.

Най-доволен обаче принцът остана от авиошоуто, наблюдавайки мощните самолети, летящи над главата му с отворена уста и затворени очи.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Carats & Cake (@caratsandcake)

Източник: fakti.bg

The post Кралските наследници откраднаха вниманието на юбилея на Кралицата appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Кралските наследници откраднаха вниманието на юбилея на Кралицата

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация