Коронавирусът едва не уби Мая Нешкова

0

Това предложение отправиха към патриарх Неофит и Светия синод в отворено писмо естрадната прима Мая Нешкова и нейният съпруг Кирил Икономов. Призивът на певицата е да се приберем при спазване на противоепидемичните мерки и да помолим Бог и неговата любов за нашето духовно и телесно спасение идва, след като тя преживява тежко вируса. Това се случва в края миналата година, когато заразата тръшват цялото семейство. Мая Нешкова е приема на три пъти в спешния център.  По време на възстановяването около празничните декемврийски дни през 2020 година Мая усетила, че постепенно  е завладяна от страха. Нещо, което не трябва да се допуска. Така, като отявлено духовни хора с течение на времето между Мая и Кирил се заражда идеята за отворено писмо до висшите ни клирици, в което да отправят апел за молебен срещу заразата.

“Това е един християнски, човешки, надежден, добросъвестен призив. Изследванията показват, че подобно мероприятие би дало сериозен импулс на имунната система”,  казва Мая Нешкова пред „България Днес“ и дава пример с Москва, която е спасена според легендата с помощта на икона.

Мая Нешкова дава за пример и чудотворната икона на Богородица Троеручица в Троянския манастир. Божията майка спасява местното население от земетресение и от чумата през 1837 година.

The post Коронавирусът едва не уби Мая Нешкова appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Коронавирусът едва не уби Мая Нешкова

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация