Концертът на Хилда Казасян и Плевенската филхармония ще се проведе в Дома на културата – Сандански

0

Поради метеорологичните прогнози и спецификата при изпълненията на класическа музика на живо, концертът на Плевенска филхармония, Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров ще се проведе в ДОМА НА КУЛТУРАТА.
Концертът бе предвиден да бъде в парк „Свети Врач“, но прогнозите за дъжд и по-ниски температури вечерта, технически налагат неговото изместване на закрито.
Датата и часът остават без промяна: 19 април /сряда/, 20:00 ч. ДОМ НА КУЛТУРАТА!
Магията ще се запази и всички ще имаме възможността да се насладим на едно незабравимо изживяване с музиката от любимите и неостаряващи български филми, части от които ще можем да видим под съпровода на 35 инструменталисти от сцената на Дома на културата!
Очакваме ви на 19 април /сряда/, 20:00 ч., Дом на културата.
ВХОД СВОБОДЕН!
Може да бъде изображение с 5 души и текст, който гласи 'плевенска филхармония хилда казасян да послушаме кино ..празник на град сандански" 19.04.2023 сандански 20:00 часа парк "свети врач" вход свободен 文2 сандански диригент борислав йоцов със специалното участие на: теодосий спасов васил петров христо йоцов живко петров димитър карамфилов михаил йосифов BTA Schweppes радио радио 1'

The post Концертът на Хилда Казасян и Плевенската филхармония ще се проведе в Дома на културата – Сандански appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви