Колко пари ще спечели Софи Маринова от концерта си в „Арена Армеец“

0

Софи Маринова, която тези дни представи новата си песен „Ревнувам те“, се похвали, че само нейният кумир Лили Иванова е пред нея. Става дума за класация за продадени билети за концерти.

Примата на родната естрада, която неведнъж е демонстрирала доброто си отношение към фолк певицата, е на първо място по продажба на билети за тазгодишното си турне, пише „Уикенд“.

Софи Маринова пък е на втора позиция с предстоящия си концерт в зала „Арена Армеец“ на 8 октомври. Гласовитата фолк звезда ще излезе на сцената с „Ку-ку бенд“, като повод за грандиозната изява е 25-годишнината ѝ на сцената.

„Вълнението ми е още по-голямо от факта, че на първо място е моят кумир – Лили Иванова и нейното Турне 2022! За мен е огромна чест да бъда в една класация с нея! Благодаря на моята публика за обичта и подкрепата!“, похвали се Софи, като изтъкна, че е много щастлива и развълнувана.

Вече почти една трета от пропуските са продадени. Най-евтините билети са по 25 лева, но има и такива по 60, 70 и 80 лева. Капацитетът на залата е 13 000 зрители.

Груба сметка сочи, че от спектакъла ще се реализира над 500 000 лева оборот. Чистата печалба след приспадането на разходите би възлязла на около 350 хил.лева.

Източник: fakti.bg

The post Колко пари ще спечели Софи Маринова от концерта си в „Арена Армеец“ appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Колко пари ще спечели Софи Маринова от концерта си в „Арена Армеец“

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация