Колко известни са електронните спортове у нас?

0

От няколко години насам електронните игри се превръщат в сериозен претендент за най-предпочитан начин на забавление. Дълго време те биваха заклеймявани като „детска занимавка“, но истината е, че този бизнес се развива със стремглави темпове и повлича заедно със себе си огромен брой почитатели.

Много букмейкърски компании, които са се установили трайно на българския пазар, започнаха да интегрират в своите предложения именно варианти за залози, касаещи електронни игри. Вариант да се запознаем с такива възможности за игра е да посетим Bwin от сайта на efirbet.com.

За да сме максимално акуратни, следва да отбележим, че наименованието електронни игри се използва все по-рядко и е заменено от термина eSports, който в пряк превод следва звучи като „електронни спортове“. Причината да говорим за такава промяна е, че този тип забавления започват да се интегрират към семейството на световните спортове. Разразиха се бурни дискусии дали eSports следва да бъдат определяни като такива, или не.

 

Повече от игра

 

Дали електронните игри са спорт, или не, оставяме на вас да прецените, но ви съветваме да вземете под внимание, че ако електронните игри са чисто и просто компютърно забавление, то няма причина да присъстват в сайтовете на хазартни компании, които предлагат спортни залози. Горепосоченият пример за такава компания е ясен атестат, че eSports има какво да даде на потребителите. Тръпката и емоцията определено не са чужди за тези игри.

 

Това е и основната причина все повече клиенти да обръщат внимание на тези подкатегории. Независимо че физическите натоварвания са сведени до минимум, играчите, практикуващи такъв тип игри, са подложени на ежедневни тренировки, а тези, които са част от професионални отбори, дори живеят със своите съотборници.

 

Главоломни награди

 

Всеки, който се е интересувал в някакъв момент от електронни спортове има представа за огромната бизнес машина, в която те са се превърнали. Фенове от цял свят пропътуват десетки хиляди километри, за да наблюдават своите любимци. Ако трябва да определим коя е най-популярната игра, то отговорът няма да е само един. Челните места се делят между Dota2, League of Legends, Counter Strike Global Offensive и StarCraft. За някои от вас тази поредица от непознати термини не говори нищо, но само за справка ще ви споделим, че тазгодишният интернационален турнир по Dota2, който предстои да бъде проведен лятото, ще е с награден фонд от над 40 милиона долара, а миналогодишното издание раздели почти 35 милиона между участниците. Тези суми звучат главоломно, в сравнение с някои от наградите, които далеч по-популярни спортни мероприятия са готови да предложат, ала това е благодарение на огромните спонсори, които тези мероприятия привличат.

 

Световният феномен пристига и в България

 

На наша територия eSports все още попадат в сянката на световните спортни надпревари, но хазартните компании бяха първите, които им обърнаха внимание и ги предложиха на своите клиенти. Благодарение на тях, българският почитател на електронни спортове има възможност да се потопи в най-големите състезания и да натрупа сериозен капитал, възползвайки се от знанията, които е натрупал.

 

Като малък минус на такъв вид залози е липсата на възможност за наблюдаване на играта в реално време, но това не бива да се определя като голям проблем, тъй като дигиталният свят, в който съществуваме, ни предлага многобройни вариации за следене на събитието.

 

Въпреки че възможностите за залози не са малко, електронните спортове тепърва предстои да навлизат сред широката публика. За да стане това възможно, някои от букмейкърите са предвидили ексклузивни предложения за клиентите, спиращи се на този вид залози, под формата на различни бонуси. До този момент такива все още липсват, но нашият съвет към всички вас е да следите платформите на предпочитаните хазартни компании, за да бъдете от първите, които се възползват от този тип предложения.

 

За финал можем да обобщим, че благодарение на eSports и хазартните компании, феновете на спортни залагания добавиха още една интересна възможност за увеличаване на своя капитал, а ако и вие сте такива – не я пропускайте!

The post Колко известни са електронните спортове у нас? appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Колко известни са електронните спортове у нас?

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация