Коледно настроение в община Струмяни

0

На 21.12.2023г /четвъртък/ в Народно читалище „Братя Миладинови 1936” в с. Микрево в навечерието на приближаващите светли Коледно-Новогодишни празници се проведоха при изключително голям интерес Коледен базар и Коледен поздравителен концерт.
Посетителите на Коледния базар имаха възможност да избират между богат асортимент от предлагани изделия. Участие във базара взеха читалищата, ДГ „Патиланци“, СУ „Св. Паисий Хилендарски”, с. Микрево, ЦГЛПР с. Каменица и група „Многознайко“ към ДГ „Здраве“, гр. Кресна, които допринесоха за пълнотата и пъстротата на базара с най-различни ръчно изработени коледни украси и венци, играчки, сурвачки, сувенири и много други шедьоври,направени с любов и майсторство.
В препълнена зала и в празнична атмосфера се проведе и Коледният поздравителен концерт. Участниците бяха подготвили изключително красива феерия от музика, танци и песни, с които възхитиха зрителите.
Поздравления към всички участници и организатори за въображението, старанието при организирането на базара, както и за сътворяването на невероятния спектакъл, поднесен ни на празничната сцена.
Концерта завърши с дълго малешевско хоро.
Весели празници!
+15

Всички реакции:

71

The post Коледно настроение в община Струмяни appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви