Колеги търсят гадже на Филип Буков

0

Шеговито търсене на гадже организират актьорите от „Татковци“. Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Павел Иванов вземат присърце ергенството на колегата си Филип Буков. Актьорите приеха търсенето на гадже за младия си колега като кауза.

Звездният квартет играе комедийното представление „Петък вечер“. При последното си гостуване във Варна момчетата обявиха, че очакват всички кандидатки за сърцето на Буков на парти след представлението. Уж на шега триото заяви, че чака самотните девойки да се открият и да дойдат да впечатляват сексапилния Филип. Чаровникът не се дърпа, даже напротив, сам се промотира, писа „България Днес“.

Филип е един от най-желаните родни ергени. Той стана особено популярен след участието си в сериала „Татковци“. Именно на снимачната площадка той се сближава с Пъдев, Дойчев и Иванов, които после се превръщат в негови лични купидони.

Напоследък името на талантливия актьор от класа на Стефан Данаилов се спряга и за друга роля. Тази на кандидат за следващия сезон на „Ергенът“. След като в интернет пространството се появиха предположения, че Филип ще бъде следващият мачо в предаването, той беше атакуван от въпроси и покани. Буков често отговаря на почитателките си дали би се включил в подобно предаване.

„Този слух тръгна от едни сторита в инстаграм. Тъй като събужда голям интерес, ще взема да проуча как стоят нещата и да се кандидатирам за следващия сезон“, признава Буков.

Източник: fakti.bg

The post Колеги търсят гадже на Филип Буков appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Колеги търсят гадже на Филип Буков

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация