Кой командва полицията в Банско? Шофьор от чистотата в града е заловен с незаконна дървесина

0

Кой командва полицията в Банско? Защо четири часа горските служители чакат полицейски патрул, който да посети задържан автомобил с незаконна дървесина?

Защо дежурният полицай е давал напътствия, горските стражари да напуснат мястото, където е задържан нарушителят?

Защо служителите на КАТ не видяха нарушение, че джипката е с друг цвят черен, а не както е посочено в талона цвят червен?

Защо дежурният полицай на РУ – Банско не поиска да задържи МПС, с което са установени нарушения а се наложило горските стражари да го задържат в Разлог?

Защо шефът на чистотата е посетил РУ – Банско и е присъствал на проверките?

Кой управлява чистотата в Банско? Задържан ли е нарушителят?

Гипсовете ли командват полицията в града под връх Тодорка?

Припомняме, че шофьор от чистотата в Банско е заловен с незаконна дървесина на 18.11.2022 г. около 20:04 часа в местността „Ребрата“, землище на гр. Добринище е извършена проверка на лек автомобил „Нисан Патрол“, управляван от 26-годишен мъж от гр. Добринище.

Според източник на Pirinsko.com през определен период от време заловените нарушители са взимали незаконно дърва от склад на ДГС-Добринище. При акция на горските служители е заловен М.Д, който е взел ключовете от колата и избягал в неясна посока.

От дошлите след 4 часа чакане, органите на реда са установили, че в автомобила се превозва около 1,5 куб. м. букова дървесина без поставена контролна марка и без превозен билет.

За случая е уведомена компетентната прокуратура.

Очакваме вътрешна сигурност на МВР да разпита горските служители и да накаже полицейските своеволия на служителите в РУ-Банско!

Кой командва полицията в Банско? Шофьор от чистотата в града е заловен с незаконна дървесина снимка 1

The post Кой командва полицията в Банско? Шофьор от чистотата в града е заловен с незаконна дървесина appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Кой командва полицията в Банско? Шофьор от чистотата в града е заловен с незаконна дървесина

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение