Кметът на Сандански в полицейски капан по сигнал за купуване на гласове

0

Кметът на Сандански Атанас Стоянов падна в полицейски капан –, около 2 часа преди края на изборния ден вчера, по сигнал за купуване на гласове. Колата му е спряна на пътя между селата Склаве и Ново Делчево, по непотвърдена информация в жабката е намерен плик, за който се е твърдяло, че е с пари. Обяснението на градоначалника било, че те не са негови, а са му подхвърлени.

Директорът на ОДМВР – Благоевград ст. комисар Георги Кандев е потвърдил информацията, че
колата на Атанасов е спряна за проверка на изхода на санданското село Склаве в посока Ново Делчево по сигнал. В жабката на колата е открит дебел плик, все още не е ясно дали в плика има пари, но при проверката Атанас Стоянов е бил нервен, посочи директорът на полицията в Благоевград.
В момента автомобилът, с който е пътувал кметът на Сандански, е заключен, допълни старши комисар Кандев пред БТА. Чака се дежурен прокурор, след което ще започне оглед на място, допълни ст. комисар Кандев.

Според източници на „Струма” малко по-късно по същия сигнал е атакуван и кметът на село Склаве Павел Пъхнев, който също е от ВМРО, както и Ат. Стоянов.

The post Кметът на Сандански в полицейски капан по сигнал за купуване на гласове appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Кметът на Сандански в полицейски капан по сигнал за купуване на гласове

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация