Кметът на Разлог приветства атлети от цялата страна на състезание по силов трибой „Сила, доблест, мъжество”

0

Кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов приветства атлети от цялата страна на състезание по силов трибой „Сила, доблест, мъжество”
Вчера една от спортните зали в Разлог се превърна в арена на силова надпревара, в която взеха участие юноши и девойки, мъже и жени от Разлог и страната, демонстрирайки своите завидни умения в движенията на трибоя – клякане с щанга, вдигане от лег и мъртва тяга.
По повод събитието, организирано с подкрепата на Община Разлог, инж. Гърменов пожела успех на всички състезатели, впуснали се в битка за първите места в категория “Млади надежди на Разлог”, категория “Жени”, категория “Мъже до 90 кг.”, категория “Мъже до 105 кг. и категория “Мъже над 105 кг.“. По време на своето обръщение кметът на община Разлог подчерта и важността от организацията на спортни мероприятия от подобен тип, които мотивират младото поколение, да спортува и да полага грижи за своето физическо състояние.
В поредното издание на състезанието, проведено през месец юни в Разлог, участие от домакинска страна взеха Елиза Манджарова, Ивана Кондева, Ангел Радев, Марио Цирков, Георги Папев, Георги Попов, Любен Алгиров, Петър Папев. Разложките атлети успяха да натрупат сериозен актив от точки от трите движения и да застанат на челни позиции в крайното класиране.
Община Разлог изказва своята благодарност към главните организатори на състезанието и останалите спонсори за оказаната подкрепа, и очаква всички жители и гости на град Разлог, да се присъединят отново към състезание за силови атлети на есен, по повод Празника на град Разлог.

The post Кметът на Разлог приветства атлети от цялата страна на състезание по силов трибой „Сила, доблест, мъжество” appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви