Кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов присъства на официалното връчване на дипломите на абитуриентите от Випуск 2023, на Разложката професионална гимназия

0

По повод емоционалния момент за зрелостниците, днес инж. Гърменове връчи и награди на 10 дванадесетокласници, завършили с отличен успех средното си образование и спечелили призови места от редица научни, културни и спортни надпревари, по време на своето обучение.
Александра Полежанова, Елица Гахова, Петя Ергина, Петър Маджерски, Яница Минкова и Стела Георгиева от 12 “а” клас и Симеон Крайнов, Стефан Каравлан, Мартин Дулев и Георги Гьошев от 12 ”б” клас заслужено получиха Грамота и подаръци от Община Разлог и приеха лично поздравления от инж. Гърменов.
На официална церемония през месец май бяха наградени и пълните отличници на гимназията, които завършиха специалност „Организация на хотелиерството” и специалност “Икономическа информатика”, и взеха с най-високи оценки и Държавните зрелостни изпити, нареждайки се сред двадесетте отличници на випуска.

The post Кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов присъства на официалното връчване на дипломите на абитуриентите от Випуск 2023, на Разложката професионална гимназия appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви